Biljna ljekarna Zagreb
Biljna ljekarna Zagreb
Zatvori

D-manoza U-tract PROGRESSIVE LABORATORIES

250,00 kn

D-manoza je vrsta jednostavnog šecera po kemijskom sastavu slicna glukozi, koja se dobiva iz prirodnih sokova odredenih vrsta voca. Krajem 80-tih godina u SAD je otkriveno da prisustvo D-manoze brzo i uspješno uklanja infekcije urinarnog trakta koje su najčešće uzrokovane bakterijom Escherichia Coli.

Opis

D-manoza U-tract

D-manoza djeluje tako što se čvrsto vezuje na površinske izdanke bakterije E. Coli, čak puno jače nego što se E. Coli lijepi na ljudske stanice. Cilj tretmana je postići zadovoljavajuću razinu manoze u urinu, kada se stanice E. Coli obložene D-manozom odlijepljuju s unutrašnjih stijenki urinarnog trakta i mlazom urina izbacuju van iz tijela.
D-manoza ne izaziva poremećaj normalne fiziološke flore crijeva niti uzrokuje gljivične infekcije koje se često javljaju nakon antibiotskih terapija, a izlučuje se iz vašeg organizma u roku od 4 sata od trenutka uzimanja.

Upute za upotrebu:

  • prva 3 dana uzimati 1 čajnu žlicu D-manoze svaka 4 sata (nije potrebno uzimati tijekom spavanja),
  • nakon toga tretman nastaviti uzimanjem 1 čajne žlice D-manoze 2 puta dnevno;
  • preventivno uzimanje: 1-2 puta dnevno piti 1 čajnu žlicu D-manoze.

Posebnosti

Nuspojave kao rezultat uzimanja D-manoze do sada nisu zabilježene. D-manozu mogu uzimati trudnice i djeca uz primjereno doziranje. D-manozu mogu uzimati dijabetičari uz kontrolu razine šećera u krvi.

usercartmagnifiercrossmenu