Biljna ljekarna Zagreb
Biljna ljekarna Zagreb
Zatvori

TWINLAB - Ultra GLA 300 Ulje boražine - 60 kapsula

279,20 kn

Ulje boražine jedinstveno je po tome što je jedan od bogatijih izvora omega 6 esencijalnih masnih kiselina koje se nazivaju gama-linolenska kiselina, GLA što joj daje veliku prednost pred drugim biljkama iste skupine. GLA pomaže u održavanju zdravog funkcioniranja mozga kao i zdravog koštanog sustava. Pomažu kod zdravog metabolizma. GLA je važan za zdravlje kože i rast kose, zbog čega je ulje boražine uključeno kao sastojak mnogih proizvoda za njegu kože i kose.

Opis

Ulje boražine je protuupalno što može djelovati blagotvorno kod PMS-a, osjetljivosti na dojke, artritisa i upale kože. Posebno je korisna za osobe sa otežanom, upaljenom kožom. Zbog zdravih masnoća omega i antioksidanata biljke, ulje boražine može zaustaviti upalne probleme kože, kao što su akne i ekcemi poboljšanjem zaštitne barijere kože i poticanjem hidratacije što znači da hidrira ali ne ostavlja ljepljiv osjećaj na površini kože.
Jedna kapsula sadrži 1300 mg ulja boražine dobivenog postupkom hladnog prešanja koje sadrži čak 300 mg gama linolenske kiseline (GLA).
Dnevna doza: jedna kapsula

Sastav

Jedna kapsula na dan ili po preporuci stručne osobe

Ulje sjemenki boražine (boreća) (Boragoofficinalis) 1300 mg
Osigurava: GLA - gama linolenske kiseline 300 mg
oleinske kiseline 192 mg
cis - linolne kiselina 475 mg
usercartmagnifiercrossmenu