Biljna ljekarna Zagreb
Biljna ljekarna Zagreb
Zatvori

Kurkuma 95% Ekstrakt + BioPerine, 60 kapsula x 495 mg - Hug Your Life

159,00 kn

U proizvod je kurkumi dodan sastojak piperin ( patentirani i zaštićeni oblik BioPerine®) ekstrakt crnog papra, koji pojačava djelovanje i apsorpciju kurkumina u stanice tijela.

Kategorije: , Oznake: , ,

Opis

  • BioPerine® je jedini patentirani 95% ekstrakt crnog papra koji je kroz kliničke studije u SAD-u potkrijepio svoju sigurnost i učinkovitost kod prehrambenih upotreba (GRAS status – Generally Recognized As Safe).
  • BioPerine® značajno povećava bioraspoloživost različitih hranjivih tvari kroz povećanu apsorpciju.
  • Kurkuma ima bogatu povijest kao začin i konzervans, a stoljećima se upotrebljava u Ayurvedskoj medicini gdje je dobro dokumentirana u tretmanima i pomoći kod raznih stanja i poremećaja.
  • Kurkuma i njegova aktivna komponenta, kurkumin su rekorderi i po tome da se uz njihovo proučavanje veže više od 8.700 biomedicinskih istraživanja objavljenih na PubMed-u (Alzheimer, Artritis, Chron, Epstein Barr, Ulcerozni kolitis, Karcinom, Kolesterol, Diabetes…).

NAČIN UPOTREBE: Preporučuje se uzimanje 1-2 kapsule dnevno najbolje za vrijeme obroka. Kapsule su neutralnog okusa i mirisa, 100% iz biljnog izvora, primjerene i za vegetarijance.

PAKIRANJE: 60 kapsula po 495 mg (=29,7 g)

Sastav

Sastav: Suhi ekstrakt rizoma kurkume (Curcuma longa) standardiziran na minimalno 95 % kurkuminoida, zgušnjivač: hidroksipropil metil celuloza (kapsula), tvar protiv zgrudnjavanja: mikrokristalinična celuloza, suhi ekstrakt ploda crnog papra (Piper nigrum) standardiziran na minimalno 95 % piperina, tvar protiv zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina.

 

usercartmagnifiercrossmenu