Biljna ljekarna Zagreb
Biljna ljekarna Zagreb
Zatvori

Ekolife natura Ekološka alga Spirulina 240 tbl.

119,90 kn

Ekološka spirulina, prirodni izvor proteina.
Spirulina je jednostanična modrozelena alga koja pripada rodu Cyanobacteria (cijanobakterija). Svoju karakterističnu modrozelenu boju ima zbog prisutnosti: klorofila (zelena) i fikocijanina (modra) pigmenata u svojoj staničnoj strukturi. Ime spirulina potječe od latinske riječi za “spiralu” ili “spiralno”; označava fizičku konfiguraciju organizma.

Opis

Alga Spirulina sadrži:
Vitamin B12, koji doprinosi normalnom radu metabolizma koji opskrbljuje tijelo energijom, normalnom djelovanju živčanog sustava, normalnom nastajanju crvenih krvnih stanica, normalnom psihološkom djelovanju, ublažavanju umora i iscrpljenosti. Vitamin B12 također ima bitnu ulogu u funkcioniranju imunološkog sustava i staničnoj diobi.
Željezo doprinosi oslobađanju energije u metabolizmu i smanjenju umora i iscrpljenosti. Željezo ima ulogu kod kognitivnih funkcija, u proizvodnji crvenih krvnih stanica i hemoglobina, u prijenosu kisika u tijelu, u funkciji imunološkog sustava, i u staničnoj diobi.
Vitamin A, koji pomaže održavanju zdrave sluznice i održavanju zdrave kože. Ima ulogu u metabolizmu željeza, u očuvanju vida, u funkcioniranju imunološkog sustava i specijalizaciji stanica.
Ekolife natura ekološka alga Spirulina se uzgaja i obrađuje ​​u skladu s ekološkim standardima. Proizvođač ima postavljen sustav upravljanja poduzećem, kontrolu kvalitete i sljedivosti u skladu s ekološkim standardima. Ekolife natura ekološka alga Spirulina ne smije sadržavati sintetičke kemikalije, ne smije biti genetski modificirana. Za uzgoj Ekolife natura ekološke alge Spirulina vrlo su strogi zahtjevi u pogledu vodnih resursa i okoliša. Ekolife natura ekološka alga Spirulina je certificirana od ovlaštenog ekološkog nadzornog tijela.
Ekolife natura ekološka alga Spirulina, 240 tableta (Arthrospira platensis), dodatak prehrani
Sastojci: Ekološka alga Spirulina tablete 500 mg.
Spirulina ili tzv. plavo-zelena alga je prirodni izvor klorofila, proteina i vitamina. Sadrži vitamin A ( beta karoten) vitamin B12 i željezo.
Uputstvo za upotrebu: 3 X 4 tablete na dan prije ili za vrijeme jela, konzumirajte s dovoljnom količinom vode, najviše 20 tableta na dan.
Upozorenje: Preporučene dnevne količine ili doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Nakon otvaranja držite proizvod na suhom i hladnom mjestu. Držite izvan dosega djece!
Upotrebljivo najmanje do kraja datuma, otisnutog na dnu pakiranja.
Zemlja podrijetla: Kina
Pakira i puni:  Ekolife Natura d.o.o., Slovenija

usercartmagnifiercrossmenu