Biljna ljekarna Zagreb
Biljna ljekarna Zagreb
Zatvori

Ekolife natura Ekološka alga Chlorella 240 tbl

149,90 kn

Alga Chlorella sadrži ne samo vitamine i minerale, već i klorofil, koji stvara hemoglobin, koji nam daje energiju i prenosi kisik po cijelom tijelu, a istodobno detoksicira tijelo.

Opis

Chlorella je vrsta jednostaničnih zelenih algi koje pripadaju deblu Chlorophyt. Zbog klorofila, Chlorella ima karakterističnu zelenu boju.
Ime Chlorella proizlazi iz grčke derivacije “Chloros”, što znači zeleno i iz latinskg deminutiva “pripono ella”, što znači mala.
Alga Chlorella sadrži:
Vitamin B12, koji doprinosi normalnom radu metabolizma koji opskrbljuje tijelo energijom, normalnom djelovanju živčanog sustava, normalnom nastajanju crvenih krvnih stanica, normalnom psihološkom djelovanju, ublažavanju umora i iscrpljenosti. Vitamin B12 također ima bitnu ulogu u funkcioniranju imunološkog sustava i staničnoj diobi.
Željezo doprinosi oslobađanju energije u metabolizmu i smanjenju umora i iscrpljenosti. Željezo ima ulogu kod kognitivnih funkcija, u proizvodnji crvenih krvnih stanica i hemoglobina, u prijenosu kisika u tijelu, u funkciji imunološkog sustava, i u staničnoj diobi.
Ekolife natura ekološka alga Chlorella se uzgaja i obrađuje ​​u skladu s ekološkim standardima. Proizvođač ima postavljen sustav upravljanja poduzećem, kontrolu kvalitete i sljedivosti u skladu s ekološkim standardima. Ekolife natura ekološka alga Chlorella ne smije sadržavati sintetičke kemikalije, ne smije biti genetski modificirana. Za uzgoj Ekolife natura ekološke alge Chlorelle vrlo su strogi zahtjevi u pogledu vodnih resursa i okoliša. Ekolife natura ekološka alga Chlorella je certificirana od ovlaštenog ekološkog nadzornog tijela.
Ekolife natura ekološka alga Chlorella, 240 tableta (Chlorella Pyrenoidosa), dodatak prehrani
Sastojci: Ekološka alga Chlorella tablete 500 mg.
Alga Chlorella je prirodni izvor klorofila i proteina. Sadrži vitamin vitamin B12 i željezo.
Uputstvo za upotrebu: 3 X 2 tablete na dan prije ili za vrijeme jela, konzumirajte s dovoljnom količinom vode, najviše 20 tableta na dan.
Upozorenje: Preporučene dnevne količine ili doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Nakon otvaranja držite proizvod na suhom i hladnom mjestu. Držite izvan dosega djece!
Upotrebljivo najmanje do kraja datuma, otisnutog na dnu pakiranja.
Zemlja podrijetla: Kina
Pakira i puni:  Ekolife Natura d.o.o., Slovenija

usercartmagnifiercrossmenu