Biljna ljekarna Zagreb
Zatvori
Akcija!

Caricol® Gastro - Enzimi iz prirode (papaja i zob)

182,00 kn 154,70 kn

Probavni enzimi

Smiruje nadraženu ili upaljenu sluznicu želuca i ublažava bol uzrokovanu gastritisom.
Sadrži  patentirani ekstrakt organske papaje i patentirani organski pripravak od zobi
koji njeguju, jačaju i štite želučanu sluznicu.

Opis

Papaja
Papaja je vrlo alkalno tropsko voće. Zbog niskog udjela kiseline, posebno se dobro podnosi. Voće sadrži sve esencijalne aminokiseline, velike količine kalcija, magnezija i kalija, kao i esencijalne masne kiseline i bioflavonoide. Nekoliko studija in vitro i in vivo pokazalo je da ekstrakt izrađen od papaje djeluje protuupalno, stanično-zaštitno i regenerira stanicu. Visok antioksidativni učinak jača sluzničnu barijeru i štiti je od štetnih napada.

Zob
Na našim geografskim širinama zob je poznat kao tradicionalni lijek za upale i nadražaj probavnog sustava. Polifenoli koji djeluju na avenantramid pokazali su se posebno učinkovitima kod upalnih i nadražujućih svojstava zobi.

Caricol®-Gastro je:
bez genetski modificiranih organizama
bez konzervansa i boja
bez sredstava za zgušnjavanje i punjenje
bez laktoze i soje

NAČIN PRIMJENE:
1-2 x dnevno uzeti 1 vrećicu Caricola prije ili između obroka. Istresite sadržaj vrečice direktno u usta ili
Za pakiranje od 20 vrećica
Plod papaje vrlo je lužnat i zahvaljujući tome idealan protiv žgaravice, vrvi vitaminima i mineralima, sadrži proteolitički enzim papain, pomaže apsorpciju važnih supstanci. Caricol® vrvi enzimima koji omogućuju probavne procese neophodne za zdravlje. Znanstvene studije potvrđuju njegovu učinkovitost pri opstipacijibolnoj stolici i nadutosti, a pomaže i kod zarastanja rana. Caricol® ima praktično pakiranje, stoga se može ponijeti i konzumirati bilo gdje. Voćnog je okusa i vole ga i bebe i djeca. Upravo se pri opstipaciji kod djece pokazao izrazito učinkovit. Idealan je za trudnice koje pate od žgaravicezatvora ili proljevabolne stolice i nadutosti te iritabilnog kolona jer trebaju svoju dnevnu dozu enzima, kao i bebe na dohrani koje imaju probavne tegobe.
Ovo je 100% prirodni proizvod i ne izaziva navikavanje – čak ni poslije dugotrajne uporabe!

usercartmagnifiercrossmenu